Treinbaan 2014

2014


In 2014 vooral veel bezig met de aansturing van de baan, het nog beter inrichten van Koploper en het verder testen van variabele routes ter vervanging/aanvulling op de vaste routes.


De vaste routes heb je nodig of zijn nuttig bij het rangeren waarbij je ook veel ontkoppeld.


Veel gebruikers maken de opmerking dat wanneer je met vaste routes rijdt, er regelmatig hetzelfde te zien is op de baan.

Dit is correct, maar sluit langs de andere kant wel aan bij het echte treinverkeer, want ook daar rijden de treinen een vast gelegde route.


Met het gebruik van variabele routes krijg je een meer verrassend rijden van de treinen, dit is natuurlijk ook afhankelijk van de inrichting van je baan.


Zoals op de foto's rechts te zien, een line-up gedaan van al mijn locomotieven die iets te maken hebben met de Groep HUSA eigenaar van het voormalige ACTS.


Deze foto's zijn genomen om te publiceren op het 3railforum en laten de locomotieven zien in 3 verschillende kleurstellingen.

Het originele ACTS met het blauw en de oranje streep dan de grijs en groene uitvoering en als laatste de blauw en oranje schildering met de HUSA benaming.

Spijtig genoeg is deze vervoerder gestopt met het rijden van treinen.


Op de baan ben ik bezig met het aanbrengen van een dunne laag isolatie onder de sporen om het geluid van de rijdende treinen te verminderen.wordt vervolgd !2014 ACTS loc's
2014 alle ACTS loc's
2014 laptop voor besturing
2014 voor uitbreiding
2014 uitbreiding met 2 modules
2014 opstelsporen